Sidste weekend holdt min søde svigerfar 60års fødselsdag.

Min svigermor havde for længe siden fortalt mig, at han manglede et tæppe, når han sov til middag. Jeg måtte altså straks i gang med hæklenålen!

Det blev til dette smukke tæppe i Cookie garn fra Garno, i farven brombær. Det er hæklet på p. 5 i granny stripes mønster og med en fastmaske kant. Jeg har brugt 7 nøgler og har fået et stort tæppe på ca. 1,5×2 meter.

Jeg viste det frem for min lillebror, så nu ønsker han sig et i jule/fødselsdags gave. Dog i farven Blåbær, så jeg må i gang igen!

Men det gør jeg gerne, for garnet er virkelig lækkert at hækle i. Det er i ren akryl, men rigtig blødt og i høj kvalitet. Det er farve skiftende og fås i de smukkeste farver! Garnet har meget harmoniske skift, som giver et rigtig flot resultat.

Min personlige favorit er klart Violet, men L. siger at jeg har tæpper nok! (han har SLET ikke ret).

Jeg drømmer også lidt om at prøve Skyfall, som er en af de nye farver. De nye farver er ikke kun farveskiftende men også meleret, hvilket kommer meget frem her i efteråret og vinteren, og så giver det bare et virkelig smukt udtryk!

Det kan altså klart anbefales, at gå i gang med projekter i Cookie, i den kolde tid som vi går i møde.

Derfor har de søde mennesker hos Garno.dk foræret 20% på Cookie fra i dag til og med Torsdag d. 6/9! For at få 20% skal du bruge rabatkoden: BYCKLINGE (kan kun bruges en gang pr. kunde)

Håber i får glæde af den <3

//Cathrine<3

Share: