Om Mig

Kære Læser,

Først og fremmest mange tak for, at du kigger med i mit lille kreative univers. Jeg er meget beæret over, at så mange allerede følger med, det er helt overvældende! Så mange, mange tak!

Lidt om mig:

Jeg hedder Cathrine og er 27 år. Jeg har boet det meste af mit liv i Haslev, men er fornyeligt flyttet til Sakskøbing med min fantastiske kæreste Lasse. Årsagen til dette er, at jeg om lidt starter som farmakonomelev på Løve apoteket i Nykøbing og jeg GLÆDER mig!

Jeg kommer ud af en kreativ familie, og er vokset op med alt fra strik og hækling til maling og Pergamano. Meget af min kreativitet skyldes min søde mor, som kan ALT indenfor håndarbejde. Hun har altid været en kæmpe inspiration og støtte i min kreative udvikling. Og så er hun bare det bedste ”opslagsværk”, man kan ønske sig.

Jeg har længe skriblet opskrifter (hvis de i den form, kan kaldes det) ned i min lille notesbog med ideer. Det er dog først for nyligt, at jeg er begyndt at lave mine egne opskrifter, skubbet til dette skyldes June. Første gang jeg mødte June, var til en hækle-strikke-nørkleklub i Garno. Her fik jeg besked på, at jeg godt kunne komme i gang, med at skrive de opskrifter rene, så andre også kunne få glæde af dem!

Og derfor er jeg her nu. Så velkommen til mit kreative univers af opskrifter og anbefalinger.

Jeg glæder mig til at dele det med jer!

// Cathrine <3