Jeg har luret lidt på Garnoboxen siden den udkom, og kan rigtig godt lide konceptet med, at man bliver overrasket hver måned og, at der er en box til hvem som helst, selv hvis du ikke kan lide uld eller er på budget. Det at kunne gramse på kvaliteter, man måske ikke selv ville have valg og blive inspireret på den måde, synes jeg er rigtig fedt!

Den Garnobox jeg har modtaget er strikkeboxen, og jeg er vildt overrasket over, hvor meget der er med! Den indeholder 6 forskellige garner, men 2 nøgler af hvert garn! Der er altså god mulighed for at få noget ud af garnet.

Garno er for nylig begyndt at samarbejde med Mayflower og herfra er der to garner.

EASYCARE

Dette garn kender jeg i forvejen og det er et af mine yndlings garner at arbejde i. Det består af 100% ren, ny uld, hvilket gør garnet virkelig blødt og lækkert! Jeg synes, at det fungere rigtig godt til babytøj fordi det ikke kradser, og det bedste af det hele er, at det både kan vaskes og TØRRES i maskine!

COTTON 2

Dette garn kender jeg også fra da min mor havde forretning og jeg har derfor arbejdet i det før. Garnet er 50% bomuld og 50% akryl, hvilket gør det til et blødt og slidstærkt garn med masser af elasticitet. Det kan bruges til det meste, men jeg har specielt været glad, for at bruge det til tæpper, som ikke måtte være i uld men heller ikke for tunge, som de ellers kan blive i ren bomuld.

CANAPA fra Lang Yarns

Dette garn har jeg hverken set eller arbejdet med før, garnet virker meget stift og består af ren hamp. Da hamp er svampe og bakteriehæmmende, tror jeg, at jeg vil forsøge mig med at lave en skrubbe handske i dette garn. Den høje styrke tror jeg også vil passe perfekt til sådan et projekt! Og så er farven jeg har fået altså bare virkelig smuk!

Herudover er der også 3 garner fra Svarta Fåret:

TILDA BAMBOO

Jeg er stor fan af blandingen mellem bomuld og bambus garn, og garnet her er ingen undtagelse! Det er helt utroligt blødt og lækkert, med den smukkeste blanke overflade! Garnet har samtidig den fordel at bambus virker bakteriehæmmende. Hvad der skal lave af det, ved jeg ikke endnu, men det skal helt sikkert nok blive brugt!

MOSHI

Dette garn er utrolig blødt og kradser ikke. Når man mærker på det, kunne man blive snydt til at tro, at det er 100% alpaka, dog er det 20% alpaka og 80% uld. Jeg kunne se nogle smukke sjaler eller bluser komme ud af dette garn. Moshi garnet er samtidig et velgørenhedsgarn, for hvert nøgle går 3,- til Project Newland i Tanzania, hvor pengene er med til at hjælpe børn til skolegang, der er intet mellemled og derfor søger de for, at pengene havner hvor de skal!

SOFT LAMA FINE

Sidst men ikke mindst! Dette garn er jeg lige nu, i gang med at hækle et sjal af! Jeg er vild med blødheden og strukturen i garnet, som giver det smukkeste udtryk. Garnet kan bruges af de fleste allergikere, da det ikke indeholder lanolin, som ofte er det allergifremkaldende. Det er et garn jeg i fremtiden, kommer til at bruge en del af, det er jeg sikker på!

Udover de lækre garner, man får med uanset hvilken Garnobox man vælger, er der også andre fordele ved medlemskabet, man får: 20% på Garno.dk, 1 gratis fragt om måneden og mulighed for samsending. Så er noget af det, som jeg bedst kan lide, at der ikke er binding på abonnementet OG, at man kan skifte mellem de forskellige Garnoboxen, præcis når man vil!

Hvis dette indlæg har vækket din interesse, så har jeg hørt en lille fugl synge om, at MAJboxen skulle blive RIGTIG vild! og derfor har søde GarnoMads givet mig en kode som giver 20% på din første Garnoboxen!

Brug koden: Q1NBW9Z6RDC2

Jeg skal i hvert fald have fat i den næste måned også!

//Cathrine <3

  GarnoboxenSTRIK er sponsoreret af Garno.dk

Share: