SÅ er det blevet tid til den 4. og sidste advents konkurrence ! Jeg er simpelthen så overvældet over, hvor mange der har været med, her i løbet af December! Mange, mange tak for det.

Min weekend har for en gang skyld stået på helt igennem afslapning, hvilket jeg virkelig har trængt til efter et langt skoleophold. Skolen er også årsagen til, at der har været lidt stille fra min side. Det er en rigtig hård omgang, hvor der bliver blæst en masse viden ind i hovedet hver dag og så et væld af lektier oven i, hvilket resultere i, at der ikke er meget overskud tilbage, til at være kreativ i, desværre!

Denne gang består pakken af 2 nøgler llama soft (selvom der kun er et nøgle på billedet) i den smukke blå farve!  Jeg er i øjeblikket ved at ligge sidste hånd på en opskrift, på en halsedisse til mænd i dette lækre garn. Den bliver offentliggjort på søndag sammen med vinderen. Det færdige resultat er allerede afprøvet af min søde kæreste, som bruger den når han er på jagt i disse koldere måneder. Han er fan!

Oven i det lækre llama soft, er der en hæklenål i størrelse 6, som passer til garnet. Det er selvfølgelig en clover amour nål, for det er nemlig min yndlings! og så en pose maskemarkører!

Og som om det ikke var nok, så er der lagt to nøgler af det yndige SAFIR garn i mørk rosa puljen! Jeg har endnu ikke prøvet at arbejde med det, men hold op hvor det føles lækkert og så er det så smukt, synes jeg!

For at deltage i konkurrencen er minimums kriterierne de samme som ved 1. Advent og 3.

Man skal altså synes godt om opslaget på min facebook side, min facebookside og Garnos facebook side. (husk nu at synes godt om begge sider, jeg har måtte trække om, fordi nogen ikke husker det)

Der bliver altså trukket lod mellem alle, som synes godt om OPSLAGET på min facebook side by C.Klinge og der bliver selvfølgelig tjekket, om vinderen også har synes godt om både siden og Garnos facebook side. Men denne gang kan man få ekstra lodder i puljen, ekstra lodder får man ved at synes godt om opslaget på min instagram @bycklinge og ved at kommentere på både facebook og instagram. Man kan altså få 3 ekstra chancer!

Jeg håber at i vil være med en sidste gang <3

//Cathrine

Share: