Jeg undskylder mange gange, at vinderen blev trukket for sent!

Weekenden har stået på en masse hyggelige aftaler! Fredag med min søde veninde, som jeg ser alt for sjældent, desværre og Lørdag en tur i Tivoli og se Nøddeknækkeren med min dejlige familie.

2.Søndag i advent stod på intens lektielæsning og forberedelse til afleverings opgave, for det er jo præcis, hvad man har lyst til at bruge søndagen på, eller?

Denne uges konkurrence består af et af mine absolut favorit garner! Nemlig, 3 nøgler Llama silk! Personligt elsker jeg at bruge det til den blødeste baby-strik. Derfor medfølger der også 2 bideringe i træ, en formet som en bjørn og en som et hjerte. Så er der selvfølgelig et lille får, til at måle størrelsen på strikkepinde, med i pakken også. Jeg er selv kæmpe fan af denne pakke, må jeg indrømme!

For at deltage i konkurrencen er kriterierne de samme som ved 1. Advent! vi holder det simpelt.

Man skal altså synes godt om opslaget på min facebook side, min side og Garnos facebook side. (husk nu at synes godt om begge sider)

Der bliver altså trukket lod mellem alle, som synes godt om OPSLAGET på min facebook side by C.Klinge og der bliver selvfølgelig tjekket, om vinderen også har synes godt om både siden og Garnos facebook side.

Masser af juleglæde og julekys til alle!

//Cathrine

Share: