1.Søndag i advent bestod for mig af julehygge hos mormor med hjemmebagte æbleskriver og en masse juleklip!

Jeg elsker simpelthen alle de traditioner og den hygge julen bringer med sig (og al den gode mad! mums)

Men med julen kommer også en mørkere tid, og pludselig er det også blevet koldere! Den næste pakke som kan vindes i advents konkurrencen, indeholder et lækkert nøgle Wollium (4 Tråde 900m.) i bomuld/akryl blanding, som eksempelvis kan bruges til et lækkert sjal eller tørklæde.

Der følger også et virkelig smukt lukketøj med, som passer perfekt til farvespillet i garnet og så selvfølgelig en pakke garn nåle, for hvem mangler ikke altid det !

Garno er de eneste i Danmark som forhandler Wollium og garnet findes i de smukkeste farve sammensætninger. De gradvise farveskift giver et fantastisk udtryk, næsten lige meget hvad man vælger at lave! Hvis man vil have det lidt ekstra lækkert og varmt findes det også i 100% merino og er man sådan en (lige som mig selv) som elsker glimmer, så findes det også i glitrende, det er jeg altså kæmpe fan af!

For at deltage i konkurrencen, skal man denne gang like opslaget på min instagram @bycklinge, følge min instagram og Garnos Instagram @garnodk

Der bliver altså trukket lod mellem alle som liker OPSLAGET på min instagram @bycklinge og der bliver selvfølgelig tjekket om vinderen også følger både min profil og Garnos profil.

Jeg håber, at i vil være med igen! Vinderen bliver trukket tilfældigt den 2. Søndag i advent.

Masser af juleglæde og julekys til alle!

//Cathrine

Share: