Jeg har altid elsket julen og den er en stor ting, der bliver gjort meget ud af i min familie.

Siden jeg var barn, har det været den højtid som har været allermest elsket, en højtid fyldt med familiehygge, mormors julekager, glæde og gaver, og ikke mindst glimmer og lys i den mørke tid.

Fordi, at det er så dejlig en højtid, har jeg pænt spurgt GarnoMads, om han ville være med til at sponsorere advents konkurrencer for jer i år, og heldigvis sagde han ja til det ! Det er jeg mega glad for, fordi at jeg er så taknemmelige for, at i vil følge med i mit lille garn univers.

Derfor synes jeg også i skal forkæles lidt i julen !

Garno har til 1. December lanceret et nyt tiltag, nemlig GARNO-BOXEN. Her får man hver måned en hemmelig pakke med godter tilsendt, for den nette sum af 329kr. ! Boxen findes i to varianter, en box til strikkeren eller til hækleren, så når der er tilbehør med, passer det til din yndlings hobby.

Derfor ved jeg faktisk ikke præcist, hvad den første gave indholder, for det er nemlig Garno-Boxen for december måned der kan vindes, i den første advents konkurrence! Vinderen får selv lov til, selv at vælge om det skal være en strikke-box eller en hækle-box!

For at deltage i konkurrencen skal man synes godt om opslaget på min facebook side, min side og Garnos facebook side.

Der bliver altså trukket lod mellem alle som synes godt om OPSLAGET på min facebook side by C.Klinge og der bliver selvfølgelig tjekket om vinderen også har synes godt om både siden og Garnos facebook side.

Jeg håber at i vil være med ! Vinderen bliver trukket tilfældigt den 1. Søndag i advent.

Shining eyes og masser af julekys!

//Cathrine

Share: